Parteneri
Partenerii Asociatiei Copii Suflete Sperante.
Mihai Nesu Foundation
Crucea Rosie despreCopii Decebal Banica
Student Sport Retinopatie Copii martamaria.ro
StarPress
FoodPanda
 
Doneaza
Donate
Donate
Click aici pentru a dona
99 RON
EuPlatesc.ro

 

Redirectioneaza 2% din impozitul tau pe venit
Descarca formularul 230
Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit
Contract de sponsorizare
Extras Cod Fiscal
 
Cartea recunostintei
 
FACEBOOK
 
Localitati
 
Presa despre noi
Presa despre noi
 
Blog-o-sfera
Blog-o-sfera
 

1300 de euro din partea companiei Iberis, Spania...


          In urma cu doua luni Asociatia a primit o oferta de colaborare si un ajutor frumos si onorabil din partea dnei Olga Fuertes care conduce destinele companiei Iberis din Madrid. Doamna Olga a aflat despre Asociatia Copii Suflete Sperante prin intermediul prietenilor Asociatiei, Anca Manea si Alvaro Orgaz Fuertes. Fiind impresionata atat de problemele copiilor, de incercarile parintilor lor de face ceva pentru ei dar si de initiativa celor 50000 de tricouri, dna Olga a dorit sa sprijine campania "50000 de sperante" si s-a oferit sa inlocuiasca tricourile celor peste 50 de angajati cu unele care sa poarte pe spate insemnele campaniei "50000 de sperante" cu numar unic de sustinator, varianta in limba engleza.

Compania Iberis este una cu traditie in Madrid care ofera servicii profesionale de intretinere si amenajare de parcuri si gradini fiind foarte apreciata de propietarii resedintelor de lux din capitala madrilena.

iberis02.jpg


Ne-a bucurat foarte tare propunerea dnei Olga Fuertes care a si trimis fotografii in tricourile de sustinator alaturi de dl Jaime Orgaz, cei doi soti fiind fara indoiala niste prezente remarcabile si carismatice in albumul sustinatorilor Asociatiei.
A fost comandat un lot special de tricouri care sa indeplineasca noile specificatii, inclusiv sigla Iberis si am oferit aceste tricouri cadou in schimbul donatiei primite.
Mai mult dna Olga a facut lobby pe langa prieteni de familie si a convins si alti oameni cu suflet nobil sa doneze si sa devina sustinatori ai campaniei, in total peste 1300 de euro au sosit astfel din Spania din donatii in sprijinul campaniei "50.000 de sperante".

Olga Fuertes si Jaime Orgaz

Dorim sa multumim familiei Orgaz Fuertes pentru sprijinul acordat, pentru ca au incredere in noi, pentru ca au inteles atat de bine misiunea campaniei "50.000 de sperante" de a duce vestea mai departe. Dorim sa multumim celor peste 50 de angajati ai companiei Iberis care astazi duc mesajul Asociatiei Copii Suflete Sperante mai departe, purtand in fiecare zi aceste tricouri; multumim celor doi prieteni pe viata ai asociatiei Anca Manea si Alvaro Orgaz Fuertes, care ne-au ajutat si ne ajuta in continuare.

Din partea copiilor Asociatiei Copii Suflete Sperante:

Muchas gracias Olga Fuertez y Jaime Orgaz con todos nos almas.

Asteptam din Spania numele tuturor celor care au intrat posesia tricourilor pentru a le adauga in Cartea Recunostiintei.


 


Articole similare


Marian Ganescu, Hugo Boss si evenimentul caritabil al primaverii Marian Ganescu, Hugo Boss si evenimentul caritabil al primaverii
0 comentarii  

Marian Ganescu, Hugo Boss si evenimentul caritabil al primaverii organizat la Muzeul de Arta din Constanta pe data de 26 Aprilie.           Joi 19 Aprile 2012 la Spazzio Cafe, Tomis Mall a avut loc conferinta de presa a evenimetului caritabil "Din suflet pentru suflete" programat Joi 26 Aprilie ince ...citeste mai mult
Primul CUPLU PRIETENI PE VIATA ai Asociatiei cu o donatie de 1000 de Euro. Primul CUPLU PRIETENI PE VIATA ai Asociatiei cu o donatie de 1000 de Euro.
0 comentarii  

Primul CUPLU PRIETENI PE VIATA ai Asociatiei Copii Suflete Sperante cu o donatie de 1000 de Euro.           Recent a intrat in conturile Asociatiei Copii Suflete Sperante o noua donatie de 1000 de Euro. Este vorba despre posesoarea tricoului de sustinator cu nr. 4, dna Anca Manea care a inteles cat de importa ...citeste mai mult

Comentarii (0)


Scrie comentariu
Numele tau:


Comentariu: Nota:Codul HTML nu este procesat!

Nota: Nesatisfacator            Excelent

Scrie codul de siguranta de mai jos in urmatoarea casuta:


Info Articol


ID Articol: 0160
Nota medie: Fara nota
Comentarii: 0 comentarii
Vizualizari: 2090
 
1300 de euro din partea companiei Iberis, Spania...
Click pentru marire