Parteneri
Partenerii Asociatiei Copii Suflete Sperante.
Mihai Nesu Foundation
Crucea Rosie despreCopii Decebal Banica
Student Sport Retinopatie Copii martamaria.ro
StarPress
FoodPanda
 
Doneaza
Donate
Donate
Click aici pentru a dona
99 RON
EuPlatesc.ro

 

Redirectioneaza 2% din impozitul tau pe venit
Descarca formularul 230
Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit
Contract de sponsorizare
Extras Cod Fiscal
 
Cartea recunostintei
 
FACEBOOK
 
Localitati
 
Presa despre noi
Presa despre noi
 
Blog-o-sfera
Blog-o-sfera
 

25 de tricouri pentru angajatii Brick Constanta...

Unul dintre lucrurile la care tinem foarte mult este sa multumim tuturor acelor oameni speciali care ne ofera ajutorul lor.

Printre acesti oameni deosebiti se afla si familia Oancea din Constanta. Dl.Oancea Gheorghe a apreciat initiativa Asociatiei de a construi un centru de recuperare pentru copiii cu afectiuni neuro-motorii chiar daca instinctul in afaceri l-a determinat sa considere obiectivul Asociatiei un pic prea indraznet pentru situatia economica a tarii si vremurile actuale.
 
Suntem constienti de asta, stim ca ceea ce si-a propus Asociatia este un pas foarte mare si greu de facut si ne asumam pe buna dreptate o anumita doza de "nebunie". Vor exista pasi intermediari si experienta acumulata in timp si cunoasterea comuna a parintilor copiiilor cu leziuni cerebrale ne vor calauzi pasii astfel incat sa mentinem o directie ascendenta pana la atingerea obiectivului final.

Dl.Oancea Gheorghe a venit in sprijinul Asociatiei inca din luna aprilie 2012, printr-un contract de sponsorizare in valoare de 2500 de lei, bani care au intrat imediat in conturile Asociatiei.
Cele 25 de tricouri de sustinator oferite cadou de Asociatie au fost directionate angajatilor centrului Brick din Constanta pentru a duce astfel mesajul mai departe. Bineinteles ca in afara de dl Oancea au primit tricouri si sotia (dna Dana) si fiul lor Rares.


Niste oameni frumosi, un gest care ne-a intarit credinta ca nu suntem singuri si ca vocile noastre si ale copiilor nostri sunt auzite si intelese.

Pentru increderea pe care ne-au acordat-o, pentru ca nu au ezitat sa ne ofere sprijinul lor, pentru gestul lor nobil, LE MULTUMIM!


 


Articole similare


Primul CUPLU PRIETENI PE VIATA ai Asociatiei cu o donatie de 1000 de Euro. Primul CUPLU PRIETENI PE VIATA ai Asociatiei cu o donatie de 1000 de Euro.
0 comentarii  

Primul CUPLU PRIETENI PE VIATA ai Asociatiei Copii Suflete Sperante cu o donatie de 1000 de Euro.           Recent a intrat in conturile Asociatiei Copii Suflete Sperante o noua donatie de 1000 de Euro. Este vorba despre posesoarea tricoului de sustinator cu nr. 4, dna Anca Manea care a inteles cat de importa ...citeste mai mult
1300 de euro din partea companiei Iberis, Spania 1300 de euro din partea companiei Iberis, Spania
0 comentarii  

          In urma cu doua luni Asociatia a primit o oferta de colaborare si un ajutor frumos si onorabil din partea dnei Olga Fuertes care conduce destinele companiei Iberis din Madrid. Doamna Olga a aflat despre Asociatia Copii Suflete Sperante prin intermediul prietenilor Asociatiei, Anca Manea si Alvaro Orgaz ...citeste mai mult

Comentarii (0)


Scrie comentariu
Numele tau:


Comentariu: Nota:Codul HTML nu este procesat!

Nota: Nesatisfacator            Excelent

Scrie codul de siguranta de mai jos in urmatoarea casuta:


Info Articol


ID Articol: 0171
Nota medie: Fara nota
Comentarii: 0 comentarii
Vizualizari: 2170
 
25 de tricouri pentru angajatii Brick Constanta...
Click pentru marire