Parteneri
Partenerii Asociatiei Copii Suflete Sperante.
Mihai Nesu Foundation
Crucea Rosie despreCopii Decebal Banica
Student Sport Retinopatie Copii martamaria.ro
StarPress
FoodPanda
 
Doneaza
Donate
Donate
Click aici pentru a dona
99 RON
EuPlatesc.ro

 

Redirectioneaza 2% din impozitul tau pe venit
Descarca formularul 230
Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit
Contract de sponsorizare
Extras Cod Fiscal
 
Cartea recunostintei
 
FACEBOOK
 
Localitati
 
Presa despre noi
Presa despre noi
 
Blog-o-sfera
Blog-o-sfera
 

700 de dolari au sosit din Australia...

700 de dolari au venit din Australia

 
      Nici ca se puteau vesti mai bune pentru jumatatea lunii Iunie, decat faptul ca suma de 700 de dolari a ajuns in conturile Asociatiei, tocmai din indepartata Australia.
       Ce ii motiveaza pe oamenii de acolo sa trimita bani pentru a se construi o clinica de recuperare undeva intr-un colt indepartat al lumii? In primul rand ii motiveaza suferinta. Oriunde pe glob oamenii stiu ce inseamna suferinta si cat de greu se combat efectele ei. In al doilea rand, daca vorbim de australieni, este cunoscut deja spiritul lor traditional de a veni in ajutor si lucruri chiar mai putin grave ii motiveaza suficient pentru a da imediat o mana de ajutor.
          Australia este tara superba care este astazi cu un ajutor substantial din partea sufletelor blande si pline de compasiune ale locuitorilor ei.
      Monique a aflat despre Asociatia Copii Suflete Sperante de la Anca Tunaru (primul prieten pe viata al Asociatiei) si s-a oferit imediat sa prezinte cazul prietenilor ei la una din intrunirile lor traditionale. Oameni frumosi, oameni cu suflet deosebit, ei au facut ca Australia sa fie a patra tara din lume care susutine astfel prin cetatenii ei cauza Asociatiei.
     Mai sunt multe de spus despre prietenii nostri din Australia, voi reveni cu un articol separat pe aceasta tema.
     Le multumim pentru donatii si pentru ca duc vestea mai departe in tara lor purtand tricourile camapaniei "50.000 de sperante" si ii invitam sa ne viziteze in viitoarea clinica atunci cand va fi gata.
       


 


Articole similare


Primul PRIETEN PE VIATA al Asociatiei cu o donatie de 1000 de EURO Primul PRIETEN PE VIATA al Asociatiei cu o donatie de 1000 de EURO
1 comentariu   5 din 5 stele!

            Incepand cu Miercuri 28.03.2012 a devenit oficial.         Primul PRIETEN PE VIATA s-a alaturat membrilor din Clubul Prietenilor Asociatiei Copii Suflete Sperante.             ...citeste mai mult
Ne susţin organizaţia Student Sport şi fotbaliştii Generaţiei de Aur! Ne susţin organizaţia Student Sport şi fotbaliştii Generaţiei de Aur!
0 comentarii  

NE SUSŢIN ORGANIZAŢIA STUDENT SPORT ŞI FOTBALIŞTII GENERAŢIEI DE AUR!           Trebuie să recunosc că Student Sport este astăzi ceea ce-mi doream şi eu pe vremuri în anii de facultate. O invitaţie la sport, la sănătate, la lucru în echipă şi competiţie,  ...citeste mai mult

Comentarii (1)


Scrie comentariu
Numele tau:


Comentariu: Nota:Codul HTML nu este procesat!

Nota: Nesatisfacator            Excelent

Scrie codul de siguranta de mai jos in urmatoarea casuta:


Info Articol


ID Articol: 0155
Nota medie: 5 din 5 stele!
Comentarii: 1 comentariu
Vizualizari: 2140
 
700 de dolari au sosit din Australia...
Click pentru marire