Parteneri
Partenerii Asociatiei Copii Suflete Sperante.
Mihai Nesu Foundation
Crucea Rosie despreCopii Decebal Banica
Student Sport Retinopatie Copii martamaria.ro
StarPress
FoodPanda
 
Doneaza
Donate
Donate
Click aici pentru a dona
99 RON
EuPlatesc.ro

 

Redirectioneaza 2% din impozitul tau pe venit
Descarca formularul 230
Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit
Contract de sponsorizare
Extras Cod Fiscal
 
Cartea recunostintei
 
FACEBOOK
 
Localitati
 
Presa despre noi
Presa despre noi
 
Blog-o-sfera
Blog-o-sfera
 

Ajutoarele lui Moş Crăciun...

Ajutoarele lui Moş Crăciun

Cine au fost ajutoarele Mosului anul acesta?

In primul rand ati fost voi, toti cei care ati donat bani din putinul fiecaruia,  cu inima curata si plina de compasiune. Voi ati facut posibil ca sacul mosului sa existe anul acesta. Numele tuturor se regasesc in Cartea Recunostintei.
Apoi au fost toti voluntarii Asociatiei care au daruit timp si pasiune si care prin efortul lor cumulat au facut posibil ca Asociatia Copii Suflete Sperante sa existe, sa se exprime si sa creasca in sufletele multor parinti. Si nu doar parintii copiilor cu probleme. Amintesc aici pe artistul Decebal Banica care ne-a fost alaturi din prima zi si este autorul majoritatii filmelor de campanie si prezentare.
Desi este foarte solicitat a reusit de fiecare data sa fie prezent si sa inregistreze toate evenimetele Asociatiei. Multumim si Laura si micului David, stim ce inseamna timpul rapit familiei. Dna Nelly Rosculet care ne traduce in limba engleza o parte importanta din site. Selgian si Adrian Barbu, Belghin Bactali care au convins un numar important de oameni sa redirectioneze catre noi cei 2%. Dana Nae care si-a impartit prietenii cu noi si care sunt acum cu totii posesori ai tricourilor cu numere unice. Adrian Si Georgiana Florea care au facut lobby si ne-au tradus materiale pe site. Alina Danciu care da viata paginii de Facebook. Dna avocat Luiza Nicolae, care a infiintat legal Asociatia in numele nostru si ne ajuta cu documentatia, si "uita" mai mereu sa ne perceapa un onorariu.
Alina Vasea care s-a alaturat recent si care desi a initiat si conduce proiectul de amenajare a spatiului dedicat copiilor bolnavi de cancer din cadrul Spitalului Judetean Constanta nu a ezitat sa se alature eforturilor noastre.

Multumim prietenilor din presa, dna Mihaela Froni (Strapress), dna Mitric Camelia (Cuget Liber), dna Alina Ghencea (Telegraf), dl Adrian Gorpin (ProTV Constanta).

Am lasat in mod intentionat spre sfarsit, nume cunoscute multora dintre voi, Cati si Marius Uzea, Madalina si Mihai Jianu, membri si totodata prietenii nostri si ai Asociatiei.

Multumim deasemenea prietenilor pe viata ai Asociatiei, Anca Tunaru si Anca Manea (donatii de cate 1000 de Euro). Olga si Jaimie Orgaz Fuertes, Spania (55 de tricouri), Alvaro Orgaz Fuertes (11 tricouri), Nicoleta (11 Tricouri) Dl Gheorghe Oancea (25 de tricouri), Corina si Mihai Valentin Gligor (500USD), Cristi Militaru care a donat sume importante din nou si din nou, aproape in fiecare luna, Monique Organ (Australia) care impreuna cu prietenii de acolo au donat 700 USD, Dl Paul Olar, dna Paven Mirela, dna Larisa ZAHARIA care prin firma pe care o conduce, Total Media Shop, a imprimat primele loturi de tricouri cu costuri minime.

Pentru acest Craciun s-au alaturat mosului familia Călin, Crenguta si Manuel, parintii lui Theodor Andrei care au donat majoritatea dulciurilor care au ajuns anul acesta la copiii Asociatiei.

Magazinul online www.jucarii-hainute.ro ne-a dat de asemenea o mana de ajutor cu o reducere speciala de 500 de RON si dorim sa le multumim pe aceasta cale pentru gestul frumos.


Multumim magazinelor Metro (reducere 70% la jucării) si Real (reducere 50% la jucării).

Pastorul Mihai Demsa (Biserica Crestina Evanghelica din Slobozia), un om deosebit care cu mult drag a impartit si copiilor Asociatiei Copii Suflete Sperante cadouri pregatite special de copiii din toata lumea si trimise in Romania de cei de la Samaritans Purse.


Fiecare cadou este pregatit personal de un copil care pune acolo cate ceva, unii mai mult altii mai putin si apoi membrii Samaritans Purse le colecteaza si le trimit in diferite colturi ale lumii, acolo unde este nevoie de ele. Fiecare cadou este unic si nu vei sti ce se afla in cutie decat dupa ce desfaci darul mosului.
Le multumim calduros tuturor.Cadouri de la Samaritans Purse

Multumesc colegului si prietenului meu Decebal Buzatu care a renuntat la amintiri si jucarii care au incantat copilaria celor doi baieti ai sai si care prin intermediul nostru au ajuns deasemenea la o parte din copiii Asociatiei dar si la alti copii din Costanta.


Vestitul Ferrari va fi modificat si adaptat pentru a se potrivi calităţilor pilotului: Alex-Cristian un copil cu tetrapareza spastica in varsta de 7 ani.

Multumim colegilor de la Raiffeisen Bank care sunt posesori ai tricourilor sau care au dorit sa ne sustina.

Lista celor care ne-au fost alături în acest an este mult mai lunga, ne-ar mai trebui cateva pagini sa amintim pe toată lumea dar îi asiguram pe toti ca ii pastram in sufletele noastre.

Speram ca toti copiii sa se bucure de darurile primite alaturi de familiile lor.
Va urăm Crăciun Fericit dragii nostri!

Ramona si Ciprian Drutau. 


Articole similare


ABR in Romania ABR in Romania
2 comentarii   5 din 5 stele!

Poti citi mai multe despre ABR si pe  www.abr-romania.copiisuflete.ro   Cea de a 12-a sesiune de evaluare ABR din Romania este programată în Februarie 2018 la Cheile Gradistei, Moeciu Incepand cu luna Ianuarie 2013 tehnica ABR (Reabilitare Biomecanica Avansata) este disponibila si in Romania. Numarul total de familii di ...citeste mai mult
ABR - O noua sansa ABR - O noua sansa
2 comentarii   5 din 5 stele!

ABR - O NOUĂ ŞANSĂ          Recunosc că atunci când am auzit întâia oară de terapia ABR ( Advanced Biomechanical Rehabilitation), nu am fost suficient de entuziasmat pentru a aprofunda principiile de bază şi modul de abordare a recuperării. Mi se parea de neimaginat la vremea respectivă  ...citeste mai mult

Comentarii (2)


Scrie comentariu
Numele tau:


Comentariu: Nota:Codul HTML nu este procesat!

Nota: Nesatisfacator            Excelent

Scrie codul de siguranta de mai jos in urmatoarea casuta:


Info Articol


ID Articol: 0176
Nota medie: 5 din 5 stele!
Comentarii: 2 comentarii
Vizualizari: 1862
 
Ajutoarele lui Moş Crăciun...
Click pentru marire