Parteneri
Partenerii Asociatiei Copii Suflete Sperante.
Mihai Nesu Foundation
Crucea Rosie despreCopii Decebal Banica
Student Sport Retinopatie Copii martamaria.ro
StarPress
FoodPanda
 
Doneaza
Donate
Donate
Click aici pentru a dona
99 RON
EuPlatesc.ro

 

Redirectioneaza 2% din impozitul tau pe venit
Descarca formularul 230
Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit
Contract de sponsorizare
Extras Cod Fiscal
 
Cartea recunostintei
 
FACEBOOK
 
Localitati
 
Presa despre noi
Presa despre noi
 
Blog-o-sfera
Blog-o-sfera
 

Campania 50000 de sperante...

         
          "Construieşte Speranţe" este un proiect prin care Asociaţia "Copii Suflete Speranţe" coordonează strângerea de fonduri pentru construcţia la Constanţa a unui centru nou, ultraspecializat, care va reuni sub acelaşi acoperiş cele mai noi metode de tratament din lume pentru recuperarea şi reabilitarea copiilor cu probleme neuro-motorii.

           Statistic, în România sunt cca. 50 000 de copii cu tulburări neuro-motorii grave şi fiecare din ei are nevoie de o speranţă. Pe data de 3 Martie 2012 am lansat campania "50 000 de speranţe" cu scopul de a strange 1 milion de dolari pentru a demara construcţia acestui centru. Una câte una, fiecare speranţă dăruită ne va aduce mai aproape de a oferi acestor copii o nouă şansă de recuperare. Fiecare donaţie vine cu un tricou unic, un simbol al faptului că fiecare dintre noi multiplicat cu 50 000 putem realiza ceva uimitor.

Prin optimizarea costurilor, pentru fiecare donaţie, pentru fiecare tricou, 20 de dolari vor susţine această cauză pentru ca în final să strângem 1 milion de dolari.

Ş I    TU    P O Ţ I     F I    S P E R A N Ţ Ă!


     - recunoştinţa noastră veşnică - şi nu sunt doar niste cuvinte mari - pe site-ul Asociatiei Copii Suflete Speranţe există o secţiune denumită "Cartea Recunoştinţei" în care vor fi publicate toate numele donatorilor. La sfârsitul campaniei cartea va fi retrasă de pe site si publicată într-un exemplar unic fiind ulterior expusă într-o încăpere specială - "Sala recunoştinţei" - din viitorul centru. Peste ani, cei care vor vizita clinica vor regăsi numele noastre într-un catastif prafuit şi vor şti că undeva, cândva, oameni deosebiţi au contribuit la ridicarea construcţiei.

     - gratuit, tricoul de susţinător al campaniei - este un tricou cu un număr unic de la 1 la 50 000.
  

    Aceste tricouri nu sunt decât un simbol al omeniei, al sufletelor curate şi îmbrăcând acest tricou nu vei ajuta doar cu bani dar ai şansa să te alături nouă şi să duci mai departe vestea că eşti unul dintre acei români care ştiu să facă un pas în faţă atunci când este nevoie de ajutorul şi înţelepciunea lor.
     - devii automat prieten al asociaţiei în anul respectiv.
Clubul select al prietenilor asociaţiei este format din prieteni, cei mai buni prieteni şi prieteni pe viaţă. Pentru a deveni prieten al asociaţiei contribuţia anuală este de 90 de lei, însă susţinătorii campaniei sunt acceptaţi automat, prin donaţia lor, în rândul Prietenilor Asociaţiei Copii Suflete Speranţe.

- cel mai important - satisfacţia si bucuria de a ajuta copii aflaţi în suferinţă.Donează
Articole similare


Construieste Sperante Construieste Sperante
2 comentarii   5 din 5 stele!

"Construieste Sperante" este un proiect prin care Asociatia "Copii Suflete Sperante" demareaza strangerea de fonduri pentru constructia la Constanta a unui centru nou, modern de recuperare si reabilitare a copiilor cu probleme neuro-motorii.          Putini sunt cei  ...citeste mai mult
Speranţe-metru (Total donaţii) Speranţe-metru (Total donaţii)
0 comentarii  

CAMPANIA "50.000 DE SPERANŢE" Susţinătorilor campaniei 50.000 de speranţe şi celor care au donat, donează şi vor dona pentru construcţia centrului de recuperare şi reabilitare pentru copiii cu probleme neuro-motorii, MULŢUMIM! Situaţia tricourilor si sumelor acumulate este prezentată mai jos:  ...citeste mai mult
Tricoul campaniei 50.000 de sperante Tricoul campaniei 50.000 de sperante
0 comentarii  

TRICOUL DE SUSŢINĂTOR AL CAMPANIEI "50.000 DE SPERANŢE" DONEAZĂ 99 de lei şi intră in cea mai mare echipă din România, echipa susţinătorilor campaniei 50000 de speranţe, echipa celor mai nobile suflete. Îmbracă acest tricou cu număr unic (de la 1 la 50000) şi du mai departe vestea că eşti ...citeste mai mult

Comentarii (0)


Scrie comentariu
Numele tau:


Comentariu: Nota:Codul HTML nu este procesat!

Nota: Nesatisfacator            Excelent

Scrie codul de siguranta de mai jos in urmatoarea casuta:


Info Articol


ID Articol: 0138
Nota medie: Fara nota
Comentarii: 0 comentarii
Vizualizari: 3528
 
Campania 50000 de sperante...
Click pentru marire