Parteneri
Partenerii Asociatiei Copii Suflete Sperante.
Mihai Nesu Foundation
Crucea Rosie despreCopii Decebal Banica
Student Sport Retinopatie Copii martamaria.ro
StarPress
FoodPanda
 
Doneaza
Donate
Donate
Click aici pentru a dona
99 RON
EuPlatesc.ro

 

Redirectioneaza 2% din impozitul tau pe venit
Descarca formularul 230
Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit
Contract de sponsorizare
Extras Cod Fiscal
 
Cartea recunostintei
 
FACEBOOK
 
Localitati
 
Presa despre noi
Presa despre noi
 
Blog-o-sfera
Blog-o-sfera
 

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

 

               Acest capitol face obiectul punctului 5 din termeni si conditii.

             Datele personale si adresele de e-mail introduse de catre utilizatorii copiisuflete.ro vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui site si nu vor fi facute publice, vandute sau instrainate fara acordul utilizatorilor in cauza. Administratorul isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor sale.
           Utilizatorii au obligatia sa furnizeze date reale, exacte si complete despre persoana sa in momentul inregistrarii pe site sau de fiecare
data cand aceste informatii sunt solicitate sau sa le innoiasca daca intre timp acestea sufera modificari sau nu mai sunt conforme cu realitatea. Toate informatiile furnizate de utilizatori se vor supune termenilor enumerati in "Obligatiile utilizatorilor"
Daca in timp anumite informatii sau date personale nu mai sunt necesare (utilizatori cu perioada mare de inactivitate) atunci datele in
format electronic vor fi sterse iar cele inregistrate pe suport fizic (hartie) vor fi distruse. Administratorii isi rezerva dreptul de a sterge fara acordul prealabil al utilizatorului, complet sau partial, orice date personale care contravin acestor termeni si conditii si de a refuza toate incercarile curente sau viitoare de utilizare a site-ului, fara o avertizare prealabila si fara a da socoteala. Acei utilizatori vor putea aplica pentru un cont nou si accesul le va fi permis doar daca se califica in spiritul acestor termeni si conditii.
              Indiferent de motiv utilizatorii pot solicita stergerea datelor personale din bazele de date copiisuflete.ro caz in care se va proceda ca atare.

               Singura exceptie de la aceasta politica de confidentialitate se face doar in cazul solicitarii organelor abilitate, in baza legilor Statului Roman.