Parteneri
Partenerii Asociatiei Copii Suflete Sperante.
Mihai Nesu Foundation
Crucea Rosie despreCopii Decebal Banica
Student Sport Retinopatie Copii martamaria.ro
StarPress
FoodPanda
 
Doneaza
Donate
Donate
Click aici pentru a dona
99 RON
EuPlatesc.ro

 

Redirectioneaza 2% din impozitul tau pe venit
Descarca formularul 230
Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit
Contract de sponsorizare
Extras Cod Fiscal
 
Cartea recunostintei
 
FACEBOOK
 
Localitati
 
Presa despre noi
Presa despre noi
 
Blog-o-sfera
Blog-o-sfera
 

"Din suflet pentru suflete" relatat de Ecaterina Uzea...

Marian Ganescu, Hugo Boss si evenimentul caritabil al primaverii organizat la Muzeul de Arta din Constanta pe data de 26 Aprilie 2012.

          Joi, 26 Aprilie la Muzeul de Arta Constanta membrii Asociatiei Copii Suflete Sperante alaturi de o parte dintre sustinatorii lor au fost vrajiti de sunetele magice ale saxofonositului Marian Ganescu.
          In timp ce sufletele noastre vibrau de recunostinta pentru evenimentul caritabil organizat pentru sustinerea proiectului Asociatiei, am asistat la o armonie de sunete, dans, culoare, prezentare de moda Hugo Boss. 
          A fost o seară închinată artei in formele ei cele mai pure si mai suave. Muzica a fost imbinată cu dansul, dansul cu moda, moda cu picturi celebre, picturile celebre cu suflete calde iar sufletele calde cu poezia. Alaturi de noi la eveniment a fost prezentă poeta Cidem Narcis Brăslaşu. Ea este cea care spune: “Talentul nu cunoaşte handicap. M-am născut la 2 noiembrie 1981, în Medgidia, cu un sever handicap neuro-motor. Din fragedă copilărie am cunoscut drumurile dintre spitale, centre de recuperare şi am trecut prin numeroase intervenţii chirurgicale. Am colindat ţara în lung şi în lat. Tot în această perioadă, am încercat să găsesc forţa în mine de a-mi striga durerea cu o voce resemnată, alteori vindicativă".
           Muţi, în prezenta unui conglomerat de sentimente, am privit în sufletul poetei care a donat Asociatiei mai multe exemplare din volumul de poezii intitulat...”Din suflet pentru suflete”.
Dincolo de coincidenta dintre titlul volumului de poezii al lui Cidem Narcis
Brăslaşu si cel al evenimentului, ne-a marcat talentul fara handicap al poetei al carei suflet strigă alaturi de sufletele copiilor nostri:

RUGA

Nu cer prea mult...Atat as vrea
Sa ma pot tine pe picioare!
Un singur pas mi s-ar parea
Cat zborul pasarii spre soare.


(continuarea poeziei aici)
           Intr-o seara luminata de generozitatea sponsorilor evenimentului si a tuturor celor prezenti care au donat Asociatiei  Copii Suflete Sperante suma de 3500 lei, am mai aprins o faclie pe drumul lung al recuperarii copiilor cu dizabilitati din Romania si noi, părintii lor, îndrăznim sa speram mai mult ca pana acum in sansa lor de a fi integrati in societatea romaneasca.

           Pentru aceasta etapa din viata noastra si a Asociatiei cu care ne identificam, aducem calde multumiri artistilor Marian Ganescu, Aida Tavitian, Florin Stoica, organizatorilor
Xclusive Media Promotion, sponsorilor Hugo Boss, Spazio Caffe, Hotel Vega, Oxette, Loisir, Zarea, Tania, Magic FM, Silhouette, Karma audio, Boghiprod, Sianimage, Fotolife, Restaurant Asterix, Fibonacci, City Flowers, Restaurant Dorna, Hotel Dorna, Casa Modei.

          Presa locala a tratat evenimentul cu importanta cuvenita, un numar mare de publicatii si posturi de radio au prezentat constantenilor informatii despre acest proiect.
          Multumirile noastre speciale dnei Mihaela Froni si publicatiei StarPress care au reusit sa surprinda evenimentul intr-o lumina calda de primavara.

  Din categoria: "Oameni adevăraţi",
 
Seara magica pentru Asociatia “Copii Suflete Sperante” si un prim pas in lupta cu suferinta copiilor care au probleme neuro-motorii

de Mihaela Froni.


 


Articole similare


Ne susţin organizaţia Student Sport şi fotbaliştii Generaţiei de Aur! Ne susţin organizaţia Student Sport şi fotbaliştii Generaţiei de Aur!
0 comentarii  

NE SUSŢIN ORGANIZAŢIA STUDENT SPORT ŞI FOTBALIŞTII GENERAŢIEI DE AUR!           Trebuie să recunosc că Student Sport este astăzi ceea ce-mi doream şi eu pe vremuri în anii de facultate. O invitaţie la sport, la sănătate, la lucru în echipă şi competiţie,  ...citeste mai mult
Marian Ganescu, Hugo Boss si evenimentul caritabil al primaverii Marian Ganescu, Hugo Boss si evenimentul caritabil al primaverii
0 comentarii  

Marian Ganescu, Hugo Boss si evenimentul caritabil al primaverii organizat la Muzeul de Arta din Constanta pe data de 26 Aprilie.           Joi 19 Aprile 2012 la Spazzio Cafe, Tomis Mall a avut loc conferinta de presa a evenimetului caritabil "Din suflet pentru suflete" programat Joi 26 Aprilie ince ...citeste mai mult

Comentarii (0)


Scrie comentariu
Numele tau:


Comentariu: Nota:Codul HTML nu este procesat!

Nota: Nesatisfacator            Excelent

Scrie codul de siguranta de mai jos in urmatoarea casuta:


Info Articol


ID Articol: 0151
Nota medie: Fara nota
Comentarii: 0 comentarii
Vizualizari: 2934
 
"Din suflet pentru suflete" relatat de Ecaterina Uzea...
Click pentru marire