Parteneri
Partenerii Asociatiei Copii Suflete Sperante.
Mihai Nesu Foundation
Crucea Rosie despreCopii Decebal Banica
Student Sport Retinopatie Copii martamaria.ro
StarPress
FoodPanda
 
Doneaza
Donate
Donate
Click aici pentru a dona
99 RON
EuPlatesc.ro

 

Redirectioneaza 2% din impozitul tau pe venit
Descarca formularul 230
Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit
Contract de sponsorizare
Extras Cod Fiscal
 
Cartea recunostintei
 
FACEBOOK
 
Localitati
 
Presa despre noi
Presa despre noi
 
Blog-o-sfera
Blog-o-sfera
 

Marian Ganescu, Hugo Boss si evenimentul caritabil al primaverii...

Marian Ganescu, Hugo Boss si evenimentul caritabil al primaverii organizat la Muzeul de Arta din Constanta pe data de 26 Aprilie.

          Joi 19 Aprile 2012 la Spazzio Cafe, Tomis Mall a avut loc conferinta de presa a evenimetului caritabil "Din suflet pentru suflete" programat Joi 26 Aprilie incepand cu ora 19.30 la Muzeul de Arta din Constanta. Asociatia Copii Suflete Sperante a participat in calitate de beneficiar alaturi de saxofonistul Marian Ganescu si Xclusive Media Promotion (Vivian Toma, Adriana Pavel) in calitate de organizatori, Hugo Boss Constanta (Elisabeta Neacşu) ca sponsor principal al evenimentului si Andreea Toma in calitate de gazda.


          Presa locala a tratat evenimentul cu importanta cuvenita, peste 15 publicatii si posturi de radio au prezentat constantenilor informatii despre acest proiect.

         Initiat de cunoscutul muzician Marian Ganescu un artist de exceptie in mainile caruia saxofonul capata noi intelesuri, si sustinut de Hugo Boss, a carui imagine o promoveaza si de partenerii de la Xclusive Media Promotion, "Din suflete pentru suflet" este in primul rand un eveniment de la care nu nimeni nu ar trebui sa lipseasca.

          O armonie de muzica, inimitabilele acorduri de saxofon ale lui Marian Ganescu dar si ale altor artisiti de exceptie, fashion, prezentare de moda Hugo Boss, culoare, dans si voie buna, un nou concept de eveniment in Constanta, care se aliniaza astfel alaturi de orase cu traditie din tara in spectacole de acest gen: Bucuresti, Brasov, Sibiu.

           Va fi o seara magica cu siguranta, de la care daca nu as fi deja implicat, nu as lipsi nici in ruptul capului, un aer proaspat de primavara pentru iubitorii de arta si o atractie irezistibila pentru cei care prefera intrunirile mondene. Un numar mare de oameni de afaceri s-au aliat in calitate de sponsori si parteneri, amintind aici : Koopon.ro, Hotel Vega, Magic FM, Spazzio Cafe, Silhouette, Oxette, Loisir, Tania, City Flowers, Fibonacci, Restaurant Dorna, Hotel Dorna, Zarea, Restaurant Asterix, Casa Modei, Sianimage, Fotolife, Boghiprod ca sa-i amintim pe cei mai importanti dintre ei. Toata aceasta inlantuire de forte este cu atat mai mult de admirat cu cat toate fondurile colectate vor fi donate in scop caritabil.

           Pe noi, Asociatia Copii Suflete Sperante, in calitate de beneficiari ai proiectului, nu poate decat sa ne bucure faptul ca oameni de valoare, suflete nobile, oameni care au puterea sa influenteze si alti membri ai comunitatii s-au alaturat cauzei noastre si cred in proiectul nostru de a construi la Constanta primul centru cu adevarat modern din Romania, pentru recuperarea si reabilitarea copiilor cu probleme neuro-motorii.

          Nu ne ramane decat sa le multumim pentru initiativa lor, sa-i felicitam pentru modul deosebit si seriozitatea cu care abordeaza organizarea acestui eveniment si nu in ultimul rand sa ii asiguram de recunostiinta copiilor cu trupuri firave, adevaratii beneficiari ai eforturilor noastre.
 


De la stanga la dreapta: Marian Ganescu, Ciprian si Ramona Drutau, Elisabeta Neacsu, Adriana Pavel, Vivian Toma si Andreea Toma
Ramona Drutau, Elisabeta Neacsu si Adriana Pavel


VIZUALIZARE BROSURA EVENIMENTULUI

VIZUALIZARE INVITATIE

INFORMATII DESPRE MUZEUL DE ARTA DIN CONSTANTA

          Accesul la eveniment se face numai pe baza de invitatie. Pentru a intra in posesia unei invitatii ne puteti contacta la numerele de telefon 0721458873, 0744906460, vizitand site-ul koopon.ro, telefon  0725477299 sau direct de la Muzeul de Arta. Prezenta trebuie confirmata la telefon 0734221125 pana marti 24 Aprilie ora 17.00. Tinuta recomandata pentru eveniment este una eleganta de seara.

PRESA DESPRE ACEST EVENIMENT:

Cuget Liber
Telegraf
Ziua de Constanta
Mesager de Constanta
Observator
Starpress
Adevarul
Replica
Ziare-pe-net
Infoportal
stiriziare.ro
e-politic.ro

 


Articole similare


Campania 50000 de sperante Campania 50000 de sperante
0 comentarii  

                    "Construieşte Speranţe" este un proiect prin care Asociaţia "Copii Suflete Speranţe" coordonează strângerea de fonduri pentru construcţia la Constanţa a unui centru nou, ultraspecializat, care va reuni sub acelaşi ...citeste mai mult
Ne susţin organizaţia Student Sport şi fotbaliştii Generaţiei de Aur! Ne susţin organizaţia Student Sport şi fotbaliştii Generaţiei de Aur!
0 comentarii  

NE SUSŢIN ORGANIZAŢIA STUDENT SPORT ŞI FOTBALIŞTII GENERAŢIEI DE AUR!           Trebuie să recunosc că Student Sport este astăzi ceea ce-mi doream şi eu pe vremuri în anii de facultate. O invitaţie la sport, la sănătate, la lucru în echipă şi competiţie,  ...citeste mai mult

Comentarii (0)


Scrie comentariu
Numele tau:


Comentariu: Nota:Codul HTML nu este procesat!

Nota: Nesatisfacator            Excelent

Scrie codul de siguranta de mai jos in urmatoarea casuta:


Info Articol


ID Articol: 0148
Nota medie: Fara nota
Comentarii: 0 comentarii
Vizualizari: 2891
 
Marian Ganescu, Hugo Boss si evenimentul caritabil al primaverii...
Click pentru marire