Parteneri
Partenerii Asociatiei Copii Suflete Sperante.
Mihai Nesu Foundation
Crucea Rosie despreCopii Decebal Banica
Student Sport Retinopatie Copii martamaria.ro
StarPress
FoodPanda
 
Doneaza
Donate
Donate
Click aici pentru a dona
99 RON
EuPlatesc.ro

 

Redirectioneaza 2% din impozitul tau pe venit
Descarca formularul 230
Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit
Contract de sponsorizare
Extras Cod Fiscal
 
Cartea recunostintei
 
FACEBOOK
 
Localitati
 
Presa despre noi
Presa despre noi
 
Blog-o-sfera
Blog-o-sfera
 

Tunaru Anca

Tunaru Anca
Click pentru marire
Nume si prenume: Tunaru Anca
Localitate: Constanta
Data nasterii: 1981-07-22
Multumiri speciale: 1
Data inregistrarii: 2011-10-20
Vizualizari: 984
        Anca Tunaru este primul PRIETEN PE VIATA al Asociatiei Copii Suflete Sperante incepand cu 28.03.2012.
 
           Cu indemnul "Împreună prietenii pot schimba lumea", din anul 2011 Prietenii Asociaţiei Copii Suflete Speranţe colectează fonduri şi donează ore de serviciu voluntar pentru a se asigura că fiecare copil primeşte îngrijire de calitate şi plină de compasiune indiferent de posibilităţile financiare ale familiei.
Exista trei modele de prietenie active respectiv Prieten (cotizatia anuala de 60 de lei individual / 90 de lei cuplu), Cel mai bun prieten (cotizatia o data
la trei ani, 180 de lei individual / 270 de lei cuplu) si Prieten pe viata (o cotizatie unica de peste 3000 de lei).

           Atunci cand Asociatia nu avea sustinerea de care se bucura astazi, dra Anca Tunaru a facut o promisiune: va oferi o suma considerabila pentru tricoul cu numarul 8, ziua nasterii lui Calin (nr. Calin Alexandru nascut in 08.02.2010) banii urmand a fi folositi in dezvoltarea proiectelor Asociatiei.

Pentru cei care o cunosc pe dra Anca Tunaru aceasta initiativa nu este de loc o surpriza, sufletul ei cald, dorinta de a ajuta alti oameni aflati in suferinta, dragostea pentru copii fiind doar cateva din calitatile care o definesc. Cei 1000 de Euro donati Asociatiei la inceputul anului 2012 au stabilit o dubla premiera, pe de o parte dra Anca Tunaru a devenit primul PRIETEN PE VIATA al Asociatiei Copii Suflete Sperante, pe de alta parte a inaugurat sectiunea de multumiri speciale din "Cartea Recunostintei"


O viata dedicata copiilor. Calitatea de PRIETEN PE VIATA al copiilor nu este doar o mare onoare ci si o mare responsabilitate. In decursul vietii sale un om poate schimba destinele mai multor generatii de copii si promisiunea de le fi alaturi cantareste greu in personalitatea oricarui individ. Nu este usor sa fii mereu acolo unde este nevoie de tine si cu siguranta sunt momente in viata cand iti doresti sa ai puteri supranaturale si sa poti alina suferinta nedreapta a copiilor bolnavi, acei copii mai putin norocosi.
Pentru multi dintre copii nostri afectati de diferite forme de paralizie cerebrala, viata este o continua lupta cu sine insasi, ei trebuie sa depuna un efort supraomenesc pentru un progres cat de mic, se supun unor terapii de recuperare fizica obositoare si de lunga durata, au sufletele incarcate de amaraciunea de a-i privi pe ceilalti copii din jur cum se joaca sau alearga sau intind mana dupa jucarii, ochii lor inlacrimati ascund dorinte si vise pe care putini le vor vedea indeplinite vreodata. De indata ce i-ai cunoscut pe acesti copii nu vei mai putea sta niciodata deoparte, ei devin parte din viata ta si parte din destinul tau.

Asociatia multumeste pe aceasta cale dnei Anca Tunaru, este o mare onoare sa o avem alaturi. Deoarece locuieste in Emiratele Arabe Unite, abia recent am reusit sa intram in posesia fotografiilor cu tricoul de sustinator pe care avem deosebita placere sa le prezentam mai jos. Cu siguranta ne dorim sa existe cat mai multi oameni care sa-i urmeze exemplul.

 
Anca tine in mana un ursulet de plus, jucaria lui Calin de care este nedespartita.Anca ne arata cu mandrie tricoul de sutinator cu numarul 8.Tricoul care valoreaza 1000 de Euro este in limba engleza pentru a duce mai departe mesajul si peste granitele tarii.
Anca isi ia la revedere de la noi. Pentru moment. Se va intoarce curand cu noi idei si ganduri bune pentru copii.