Parteneri
Partenerii Asociatiei Copii Suflete Sperante.
Mihai Nesu Foundation
Crucea Rosie despreCopii Decebal Banica
Student Sport Retinopatie Copii martamaria.ro
StarPress
FoodPanda
 
Doneaza
Donate
Donate
Click aici pentru a dona
99 RON
EuPlatesc.ro

 

Redirectioneaza 2% din impozitul tau pe venit
Descarca formularul 230
Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit
Contract de sponsorizare
Extras Cod Fiscal
 
Cartea recunostintei
 
FACEBOOK
 
Localitati
 
Presa despre noi
Presa despre noi
 
Blog-o-sfera
Blog-o-sfera
 

Grigorescu Mihnea

Grigorescu Mihnea
Click pentru marire
Nume si prenume: Grigorescu Mihnea
Localitate: Slobozia
Data nasterii: 1974-02-26
Multumiri speciale: 1
Data inregistrarii: 2013-01-31
Vizualizari: 3435
Pe 31.01.2013 Mihnea Grigorescu a urcat in Ceruri.
Acum 10 luni era un om ca toti oamenii cu vise, cu sperante, cu un suflet cald si plin de compasiune. A refuzat in mai multe randuri sa scriem despre el si despre cum ne-a ajutat pe noi ceilalti. Cu lacrimi in ochi scriem astazi despre Mihnea Grigorescu, despre sufletul lui frumos, despre demnitate si curaj, despre prietenie.

Am aflat despre Mihnea prin intermediul unor prieteni, familia Uzea din Slobozia. Atunci cand Asociatia era la inceput, Mihnea s-a oferit sa ne ajute si sa printeze gratuit in tipografia lui pliantele Asociatiei. Si astfel un lot foarte mare de pliante a luat viata si se afla acum in mainile a mii de romani. Le folosim si astazi pentru ca ne definesc si spun oamenilor ceea ce vrem sa facem.

La scurt timp Mihnea s-a imbolnavit de o boala rara care l-a tintuit in caruciorul cu rotile. Cei care l-au cunoscut stiu ca Mihnea era un caracter puternic si ambitios, facea recuperare intensiv incercand sa invinga boala. Azi am aflat cu durere ca suferinta lui a luat sfarsit, Mihnea s-a stins in timpul somnului. Nu ne vine sa credem, totul s-a petrecut atat de repede si ne indreptam cu totii privirea spre Cer, incercand sa intelegem de ce asa de curand, de ce asa. Mihnea avea doar 38 de ani.

"Nimeni nu ne poate invata cum sa iubim, cum sa fim mai buni, cum sa privim necazurile in viata cu optimism si cu...pofta de viata. Nimeni nu ne poate invata sa ne bucuram de persoanele dragi, sa ascultam, sa compatimim, sa luptam cu boala... Noi insine trebuie sa privim in jur si sa invatam. De la Mihnea am invatat multe dar mai presus de toate mi-a aratat ca poti trece prin cea mai cumplita si mai umilitoare boala cu fruntea sus!" [Cati Uzea].

Atunci cand am creat Cartea Recunostintei am prevazut acolo pe langa data nasterii si data decesului. Nu mi-as fi dorit sa o completez pe cea de a doua atat de curand. Mihnea va ramane in Cartea Recunostintei si alaturi de noi pentru eternitate.

Din suflet,condoleante familiei!