Parteneri
Partenerii Asociatiei Copii Suflete Sperante.
Mihai Nesu Foundation
Crucea Rosie despreCopii Decebal Banica
Student Sport Retinopatie Copii martamaria.ro
StarPress
FoodPanda
 
Doneaza
Donate
Donate
Click aici pentru a dona
99 RON
EuPlatesc.ro

 

Redirectioneaza 2% din impozitul tau pe venit
Descarca formularul 230
Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit
Contract de sponsorizare
Extras Cod Fiscal
 
Cartea recunostintei
 
FACEBOOK
 
Localitati
 
Presa despre noi
Presa despre noi
 
Blog-o-sfera
Blog-o-sfera
 

Manea Anca

Manea Anca
Click pentru marire
Nume si prenume: Manea Anca
Localitate: Constanta
Data nasterii: 1976-09-06
Multumiri speciale: 1
Data inregistrarii: 2012-04-06
Vizualizari: 720
Primul CUPLU PRIETENI PE VIATA ai Asociatiei Copii Suflete Sperante cu o donatie de 1000 de Euro.

          Recent a intrat in conturile Asociatiei Copii Suflete Sperante o noua donatie de 1000 de Euro. Este vorba despre posesoarea tricoului de sustinator cu nr. 4, dna Anca Manea care a inteles cat de important este sa putem construi un centru modern de recuperare si reabilitare pentru copiii cu probleme neuro-motorii.

           Cu indemnul "Împreună prietenii pot schimba lumea", din anul 2011 Prietenii Asociaţiei Copii Suflete Speranţe colectează fonduri şi donează ore de serviciu voluntar pentru a se asigura că fiecare copil primeşte îngrijire de calitate şi plină de compasiune indiferent de posibilităţile financiare ale familiei.
Exista trei modele de prietenie active respectiv Prieten (cotizatia anuala de 60 de lei individual / 90 de lei cuplu), Cel mai bun prieten (cotizatia o data la trei ani, 180 de lei individual / 270 de lei cuplu) si Prieten pe viata (o cotizatie unica de peste 3000 de lei).
Optiunea "Prieten pe viata" este singura care ofera donatorului posibilitatea de a te incrie ca si "Cuplu" fara sume suplimentare asa cum au celelalte modele de prietenie.

           Anca Manea si Alvaro Ortez Fuertes au ales sa faca impreuna acest pas si astfel au devenit primul cuplu "Prieteni pe Viata" ai Asociatiei Copii Suflete Sperante.

 
Anca si Alvaro iubesc copiii si isi doresc la randul lor sa devina parinti.

"A fi parinte este un pas important care necesita curaj si intelepciune si nu pot decat sa-mi imaginez cat de greu trebuie sa fie pentru parintii care au copii grav bolnavi. Esti ingrijorat si simti o durere considerabila in suflet chiar si atunci cand copilul tau sufera de o banala gripa. O viroza sau o raceala se trateaza in mod normal in cateva zile, dar paralizia cerebrala este o boala pe viata. Cum reusesc acesti parinti sa priveasca zilnic suferinta copiilor lor este o enigma pentru mine cu atat mai mult cu cat incercarile de recuperare sunt de multe ori neprietenoase cu copiii. Consider ca orice suma de bani nu este suficienta pentru a da noi sperante acestor familii si sper ca un numar cat mai mare de oameni sa ni se alature" ne spune Anca Manea.

          Suflete cu adevarat speciale, pline de compasiune si intelegere dar si foarte determinati sa sprijine cauza noastra, cei doi s-au implicat activ in promovarea imaginii si dezvoltarea Asociatiei Copii Suflete Sperante in special peste hotare, atat in Emiratele Arabe Unite unde locuiesc in prezent cat si in tarile lor natale, Spania si Romania.

Ca un exemplu, Alvaro Ortez a donat o suma considerabila si a oferit tricourile primite cadou din partea Asociatiei tuturor prietenilor lui pentru a le purta si a duce mesajul Asociatiei mai departe, in timp ce Anca a convins deja peste 20 de prieteni sau cunoscuti sa doneze si sa poarte tricourile de sustinator.

          Anca si Alvaro continua sa ne surprinda prin initiativa si modul in care au ales sa se implice alaturi de noi si nu putem decat sa ne consideram foarte norocosi si onorati sa-i avem alaturi si sa-i numim prieteni.

          Pentru donatia de 1000 de Euro, pentru activitatea lor in cadrul Asociatiei Copii Suflete Sperante, pentru sufletele lor frumoase, pentru implicare si devotament, pentru prietenia lor, MULTUMIM.

          
Muchas gracias queridos amigos.

În onoarea aderării ca prieten pe viaţă, un cadou va fi dăruit unui copil bolnav din cadrul Asociaţiei Copii Suflete Speranţe. Vom reveni curând cu mai multe detalii despre acest eveniment.