Parteneri
Partenerii Asociatiei Copii Suflete Sperante.
Mihai Nesu Foundation
Crucea Rosie despreCopii Decebal Banica
Student Sport Retinopatie Copii martamaria.ro
StarPress
FoodPanda
 
Doneaza
Donate
Donate
Click aici pentru a dona
99 RON
EuPlatesc.ro

 

Redirectioneaza 2% din impozitul tau pe venit
Descarca formularul 230
Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit
Contract de sponsorizare
Extras Cod Fiscal
 
Cartea recunostintei
 
FACEBOOK
 
Localitati
 
Presa despre noi
Presa despre noi
 
Blog-o-sfera
Blog-o-sfera
 

Termeni si conditii

Termeni si conditii

 

           Introducere
          Utilizarea site-ului, incluzand vizitarea, donatia, postarea de anunturi sau comentarii sau dupa caz donarea, vanzarea sau cumpararea oricaror obiecte sau servicii de pe site-ul www.copiisuflete.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
           In functie de modificarile legislative administratorul isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Accesand pagina "Termeni si conditii" puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi. In plus pentru o mai buna transparenta administratorul poate conditiona crearea conturilor noi sau alte activitati pe site de confirmarea clientului ca s-a informat cu privire la termenii si conditiile de utilizare.
          Daca oricare dintre clauzele de mai jos va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

           1. Definitii

           Utilizator - orice persoana poate deveni utilizator al serviciilor noastre dupa ce a confirmat acceptarea termenilor si conditiilor si prin finalizarea procesului de creare a contului.

           Donator - un utilizator care doneaza cu buna credinta bani, servicii sau obiecte in folosul si spre folosinta asociatiei Copii Suflete Sperante prin intermediul platformei web  copiisuflete.ro sau a anexelor acesteia fara a solicita compensatii sau avantaje pentru donatia efectuata.

           Cumparator - un utilizator care desfasoara activitati sau care cumpara obiecte pe copiisuflete.ro

           Vizitator - orice persoana care foloseste platforma copiisuflete.ro in vederea informarii, donatiei, cumpararii sau orice alt scop care nu contravine acestor termeni si conditii.

           
Cadouri  - obiecte sau servicii transferate intre persoane fizice sau juridice cu titlu gratuit.

           Obiecte  - bunuri sau servicii expuse pe platforma web copiisuflete.ro in conformitate cu acesti termeni si conditii.
 
            Cont - un cont gestionat de administratorii copiisuflete.ro folosit de utilizator sub nume unic (adresa e-mail) si cu acces restrictionat prin parola
(definita de utilizator) reprezentand modalitatea prin care datele si informatiile privind activitatea utilizatorului sunt colectate pe copiisuflete.ro.

             Inregistrare - procedura de deschidere a unui cont nou.

           Administrator - o persoana sau grup de persoane care in calitate de propietar(i) sau detinator(i) a drepturilor de utilizare a platformei copiisuflete.ro sau angajati ai acestora sunt responsabili de buna functionare a tuturor componentelor si facilitatilor copiisuflete.ro.

             2. Drepturi de autor
            Intregul continut al site-ului copiisuflete.ro (texte, imagini, grafice, sigle, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea Asociatiei Copii Suflete Sperante si a membrilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor (Legea nr 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.  Folosirea fara acordul scris al Administratorului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.
             Sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului copiisuflete.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza de orice fel.
             Sigla Copii Suflete Sperante este marca inregistrata si propietatea Asociatei Copii Suflete Sperante.

 
             3. Frauda
            Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului copiisuflete.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul copiisuflete.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemului copiisuflete.ro si va pune in miscare masuri organizatorice de blocare sau restrictionare  a acestor utilizatori si dupa caz poate duce la cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt. Pentru tentative de fraudare prin blocarea sau ocolirea restrictiilor serverului(lor) sau alte procedee care vizeaza serverul(ele) se vor aplica legile S.U.A, tara de rezidenta a HOSTGATOR partenerul nostru care gazduieste pe serverele sale platforma copiisuflete.ro.


             4. Obligatiile utilizatorului
            4.1. Sa respecte politica de confidentialitate.
            4.2. Sa nu transmita sau sa publice prin intermediul nostru orice continut pentru care nu are dreptul legal de difuzare sub orice sistem
juridic (romanesc sau strain), precum si informatii care intra sub incidenta acordurilor de confidentialitate din cadrul acordurilor pe care le are cu terte persoane / firme.
            4.3. Sa nu publice, transmita, posteze in interiorul site-ului texte / imagini / inregistrari video cu caracter pronografic, xenofob,
amenintator, abuziv, discriminator, ofensator, violent asupra oamenilor sau animalelor are ar putea afecta minorii sau intimitatea unei persoane, etc. Aceste fapte contravin Statului Roman si se pedepsesc ca atare.
            4.4 Nu sunt admise jignirile, insultele sau mesajele cu caracter defaimator. Adresati-va celorlalti utilizatori cu respect si incercati sa ii ajutati. Administratorii copiisuflete.ro isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu se incadreaza in zona sa de interes sau care creeaza tensiune si dezaprobare in randul comunitatii.
            4.5 Sa nu publice, promoveze sau sa nu furnizeze prin materiale de orice fel (text sau imagine) informatii despre modul de a fabrica, achizitiona, asambla armament, explozivi sau substante interzise (droguri) sau despre modul de derulare al activitatilor ilegale.
           4.6. Sa nu publice enunturi care violeaza secrete comerciale, patente, drepturi de proprietate intelectuala sau de orice natura.
           4.7. Daca donati un obiect sau il oferiti spre vanzare in scopul stragerii de fonduri sau faceti o oferta de pret pentru un obiect supus vanzarii, confirmati ca aveti dreptul legal de a dona, vinde sau cumpara acel articol.
           4.8. Sa nu publice oferte fictive pentru obiecte sau servicii sau sa faca o descriere falsa a articolelor oferite ca donatie sau spre vanzare. Orice descriere a articolului trebuie sa fie in concordanta cu titlul acestuia si sa includa caracteristicile esentiale ale articolului care va fi donat sau vandut.
           4.9. Sa nu publice oferte de vanzare, doantie sau prezentare pentru articole interzise conform termenilor si conditiilor.
           4.10. Numele de utilizator, contul de utilizator si parola aferenta au caracter individual si netransmisibil. Dvs. sunteti unica persoana pe deplin responsabila pentru utilizarea contului dvs. de utilizator. In acest sens va obligati sa utilizati personal contul dvs. si sa nu transferati, cesionati, vinde, imprumuta sau transmite in orice alt mod contul dvs. de utilizator si/sau parola aferenta unei terte persoane sau entitati. Dvs. sunteti unica persoana responsabila de pastrarea confidentialitatii parolei aferente contului. Sunteti de acord sa notificati Administratorul daca aveti suspiciuni privind orice utilizare neautorizata a contului dvs. sau accesare neautorizata a parolei dvs.

               5. Politica de confidentialitate

             Datele personale si adresele de e-mail introduse de catre utilizatorii copiisuflete.ro vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui site si nu vor fi facute publice, vandute sau instrainate fara acordul utilizatorilor in cauza. Administratorul isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor sale.
           Utilizatorii au obligatia sa furnizeze date reale, exacte si complete despre persoana lor in momentul inregistrarii pe site sau de fiecare data cand aceste informatii sunt solicitate sau sa le innoiasca daca intre timp acestea sufera modificari sau nu mai sunt conforme cu realitatea. Toate informatiile furnizate de utilizatori se vor supune termenilor enumerati in "Obligatiile utilizatorilor"
Daca in timp anumite informatii sau date personale nu mai sunt necesare (utilizatori cu perioada mare de inactivitate) atunci datele in format electronic vor fi sterse iar cele inregistrate pe suport fizic (hartie) vor fi distruse. Administratorii isi rezerva dreptul de a sterge fara acordul prealabil al utilizatorului, complet sau partial, orice date personale care contravin acestor termeni si conditii si de a refuza toate incercarile curente sau viitoare de utilizare a site-ului, fara o avertizare prealabila si fara a da socoteala. Acei utilizatori vor putea aplica pentru un cont nou si accesul le va fi permis doar daca se califica in spiritul acestor termeni si conditii.
              Indiferent de motiv utilizatorii pot solicita stergerea datelor personale din bazele de date copiisuflete.ro, caz in care se va proceda ca atare.

               Singura exceptie de la aceasta politica de confidentialitate se face doar in cazul solicitarii organelor abilitate, in baza legilor Statului Roman.

 

             6. Limitarea responsabilitatii pentru descrierea obiectelor si serviciilor si eroarea umana.
                Continutul descrierii obiectelor si serviciilor este alcatuit in colaborare cu donatorii sau vanzatorii. De aceea, Administratia nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind conforme cu  istoricul si caracteristicele avansate de donatori sau vanzatori.
               Administratia nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. cauzate de eroare umana. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, administratia isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
             Valoarea maxima a obligatiilor Administratiei, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Administratie de la clientul respectiv in respectiva tranzactie.
 

             7. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor
             Utilizatorii care viziteaza site-ul copiisuflete.ro pot face comentarii la adresa acestuia, a textelor, articolelor, obiectelor si a serviciilor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Administratorii isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, jignitor, ofensator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, creeaza tensiune si dezaprobare in randul comunitatii, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lanţ, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
               Administratorii copiisuflete.ro nu vor purta responsabilitatea si nici nu vor putea fi obligati sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de prejudicii produse prin astfel de comentarii sau comunicari.

               8. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri (legaturi web) catre alte site-uri, variante diferite de browsere (de ex. Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, etc), gazduire web.
             Site-ul copiisuflete.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Securitatea informatiilor precum si functionalitatea depind in o oarecare masura si de serviciul de gazduire web. Administratia  face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Daca site-ul copiisuflete.ro este accesat prin intermediul unui cititor web (browser) pentru care portalul copiisuflete.ro nu a fost optimizat, exista posibilitatea aparitiei pe site sub forme distorsionate a informatiilor sau informatii incomplete. Administratia nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari si nici pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului copiisuflete.ro.
Administratia nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul copiisuflete.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.


               9. Clauze finale. 
               Prezentul acord este supus legii române. 
                    Acest acord este realizat numai in limbile romana si engleza. Traducerea de catre terti in alte limbi este interpretabila si nu obliga administratia in nici un fel.