Parteneri
Partenerii Asociatiei Copii Suflete Sperante.
Mihai Nesu Foundation
Crucea Rosie despreCopii Decebal Banica
Student Sport Retinopatie Copii martamaria.ro
StarPress
FoodPanda
 
Doneaza
Donate
Donate
Click aici pentru a dona
99 RON
EuPlatesc.ro

 

Redirectioneaza 2% din impozitul tau pe venit
Descarca formularul 230
Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit
Contract de sponsorizare
Extras Cod Fiscal
 
Cartea recunostintei
 
FACEBOOK
 
Localitati
 
Presa despre noi
Presa despre noi
 
Blog-o-sfera
Blog-o-sfera
 

Un nou proiect, o noua strigare...

Un nou proiect, o noua strigare

- Sala de activitati educative pentru copiii cu afectiuni neuromotorii
- Echipamente si obiecte special destinate uzului copiilor cu nevoi speciale, la vanzare pentru stangere de fonduri

Multumim ca te afli pe pagina Asociatiei Copii Suflete Sperante!
Daca esti aici pentru prima data, vrem sa ne prezentam pe scurt. Asociatia Copii Suflete Sperante, infiintata in 2011, la Constanta, isi dedica activitatea copiilor cu dizabilitati din Romania, avand in spatele ei ca membri, parinti de copii cu dizabilitati si o mana de voluntari pretiosi! De-a lungul timpului ne-am implicat in campanii individuale pentru copiii cu nevoi speciale si organizam bianual sesiuni de evaluari si training in metoda de recuperare Advanced bioMechanical Rehabilitation (Reabilitare BioMecanica Avansata), inaccesibila in Romania pana in anul 2013. Inca de la inceput scopul nostru a fost deschiderea unui centru de recuperare pentru copiii cu dizabilitati, lucru care a luat fiinta la 1 septembrie 2014 datorita implicarii de bun augur a Mariei Coman si a sprijinului financiar oferit de Fundatia Mihai Nesu.
Centrul de Recuperare pentru Copiii cu Afectiuni Neuromotorii B2B Special vine in sprijinul reabilitarii copiilor cu cabinete si terapeuti de kinetoterapie, logopedie, psihoterapie, terapie ocupationala, cabinet de neurologie pediatrica dotat cu aparat EEG destinat uzului pediatric.

Urmatorul nostru proiect vizeaza dotarea si organizarea unei sali de activitati educative in cadrul centrului B2B Special unde copiii cu dizabilitati alaturi de terapeuti si voluntari sa desfasoare activitati de grup specifice posibilitatilor lor de miscare, activitati de stimulare cognitiva, vizuala , tactila dar si activitati de socializare si interactiune, toate acestea cu un rol deosebit de important in dezvoltarea lor intelectuala si in procesul de integrare sociala. Echipamente de soft play, masute speciale, tablete si jucarii adaptate, tehnologie si jocuri XBOX (utile pentru dezvoltarea coordonarii) plus alte materiale consumabile in procesul de stimulare, toate se ridica la aproximativ  5000 de euro.


Ce vom face pentru a realiza toate astea? Ne bazam din nou pe sprijinul comunitatii si al tau, asa cum am facut cu succes in fiecare proiect al nostru. Si nu pentru ca nu ar fi ideale colaborarea si implicarea primariei si a consiliului local dar in Romania, dizabilitatea nu este o prioritate pentru conducatorii patriei!
Ce poti face tu? Ca persoana fizica ne poti sprijini proiectul printr-o donatie, prin redirectionarea celor 2% din impozitual anual pe venit sau prin implicarea voluntara in activitatile Centrului B2B Special si in campaniile noastre. Ca persoana juridica, ne poti redirectiona cei 20% din impozitul anual pe profit iar daca ai sau administrezi un spatiu comercial, poti ajuta prin instalarea unei cutii de donatii. Aici regasiti conturile de donatii, formularele 230 si 200 si mai multe detalii privind cutiile de donatii:

http://www.copiisuflete.ro/index.php?route=article/articlecategory&path=42

Ce vom face noi? Strangem, achizitionam, angajam, organizam si dam startul. Copiii, voluntarii si terapeutii vor face restul si ne vor da fiecaruia din cei implicati satisfactia ca le oferim o viata din ce in ce mai buna!
Pentru aceasta campanie de strangere de fonduri, ne-am propus sa punem la vanzare echipamente, jucarii si orice obiecte utile copiilor/persoanelor cu nevoi speciale. De ce? Pentru ca in Romania echipamentele medicale si adaptate pentru copiii cu dizabilitati sunt partial sau deloc decontate de stat, au pretul de ordinul miilor de euro si rareori se gasesc de cumparat la mana a doua pentru a fi mai accesibile buzunarului.
Obiectele si echipamentele puse la vanzare aici vor fi noi sau folosite, vor proveni din donatii, vor fi la un pret mai mic decat pretul de piata iar fondurile obtinute vor merge exclusiv in dotarea salii de activitati educative a Centrului B2B Special.

Asadar, daca vrei sa donezi ceva in acest scop, te rugam sa ne scrii la adresa madalina.jianu@copiisuflete.ro sau ecaterina@copiisuflete.ro iar daca ne lasi un numar de telefon te contactam noi.
Tot astfel, daca esti interesat de achizitionarea unui echipament special, te rugam sa ne scrii la adresa
ecaterina@copiisuflete.ro

Suma stransa pana in prezent in urma Talciocului din 9 noiembrie 2014 si a obiectelor vandute in Charity Shop este de 6481 lei.
Suma aproximativa pe care o mai avem de strans este de 16000 lei. 
Acceseaza Charity Shop
pentru a achizitiona obiecte si echipamente destinate uzului persoanelor cu nevoi speciale


 


Articole similare


ABR in Romania - Un vis devenit realitate ABR in Romania - Un vis devenit realitate
0 comentarii  

ABR in Romania – Un vis devenit realitate De fiecare data cand vorbesc despre ABR o fac cu un respect deosebit. De cand am aflat de problemele fiului meu, Calin, acum 3 ani, eu si sotia mea, Ramona, am alergat intr-un suflet in diferite colturi ale lumii incercand sa gasim solutii, incercand sa evitam inevitabilul. Ca orice parinte credeam, si inc ...citeste mai mult
 Multumim Mihai Nesu Multumim Mihai Nesu
0 comentarii  

NOU! DIN 1 SEPTEMBRIE 2014 IN CONSTANTA S-A DESCHIS CENTRUL DE RECUPERARE PENTRU COPII CU AFECTIUNI NEUROMOTORII  Multumim  Mihai  Nesu !     ...citeste mai mult

Comentarii (0)


Scrie comentariu
Numele tau:


Comentariu: Nota:Codul HTML nu este procesat!

Nota: Nesatisfacator            Excelent

Scrie codul de siguranta de mai jos in urmatoarea casuta:


Info Articol


ID Articol: 0196
Nota medie: Fara nota
Comentarii: 0 comentarii
Vizualizari: 2659
 
Un nou proiect, o noua strigare...
Click pentru marire